Ιδεοπηγή

Έξω απ' το μαντρί

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ…


Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως ο Αγώνας είναι πάνω από όλα Εθνικοαπελευθερωτικός.
Αγρότες
Οι αγρότες αυτή την στιγμή και ίσως και οι περισσότεροι φορείς δεν ξέρουν τι ακριβώς ζητούν και σε τι αδιέξοδο
έχουν φθάσει τα πράγματα, αφού από την μία μεριά θέλουν τις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις (δεν αρνήθηκαν τα 3,6 δις που «έκλεισε» γι αυτούς η κυβέρνηση με την Ε.Ε.) και από την άλλη θέλουν να είναι φορολογούμενοι ειδικής κατηγορίας κάτω όμως από την επίβλεψη της Ε.Ε(!)
Ζητούν συζήτηση για το ασφαλιστικό από μηδενική βάση και εννοούν μηδενική βάση την κατάσταση που ίσχυε προ του (αριστερού) μνημονίου 3 και όχι μηδενική βάση τα ισχύοντα προ του Μάαστριχτ και των αποφάσεων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που έχουν υπογράψει Πασόκοι και ΝΔκράτες ηγέτες στηριζόμενοι από αγροτοπατέρες που σήμερα ίσως να κρατούν πανό.
Ζητούν από τους εφαρμοστές των μνημονίων (!) να ακυρώσουν μέρος του μνημονίου που αφορά αποκλειστικά το φορολογικό και ασφαλιστικό χωρίς να κάνουν νύξη στο όλον του μνημονίου που με τους εφαρμοστικούς νόμους είναι φτιαγμένο για να ακυρώσει την ίδια την αγροτική οικονομία όπως την ξέρουμε σήμερα.
Ακόμα κι αν διατηρούνταν οι νόμοι για τους αγρότες χωρίς καμία αλλαγή, αυτά που αλλάζουν δίπλα τους θα τους αναγκάσουν σε υποχρεωτική εξαθλίωση … όπως ακριβώς συνέβη σε επαγγέλματα που χτυπήθηκαν ανελέητα.
Δεν μπορείς να θέλεις να παραμείνεις ανεξάρτητος παραγωγός και να επικροτείς η να μην αντιδράς στην συμβολαιακή καλλιέργεια (Αγροτική –Κτηνοτροφική) μέσω Τραπεζών.
Δεν μπορεί να μην αντιδράς όταν το ίδιο το κράτος δίνει με ενοίκιο δημόσια καλλιεργήσιμη γη σε ιδιώτες επιχ/τίες (!) με αποτέλεσμα ο μικρός και μικρομεσαίος αγρότης με τα 100 και 200 στρέμματα να μην μπορεί να σταθεί απέναντι στον ιδιώτη επιχειρηματία που θα έχει 2.000 στρέμματα τα οποία μάλιστα το κράτος θα του τα χαρακτηρίζει ως επένδυση εθνικής σημασίας..!!!!
Οι σημερινοί αγρότες θα καταλήξουν εργάτες γης , οι κτηνοτρόφοι εργάτες γαλακτοβιομηχανιών και κρεατοβιομηχανιών.
Το σπουδαιότερο δε είναι πως την δική τους γη θα την έχουν υποθηκευμένη στην Τράπεζα και σχεδόν δεν θα μπορούν να ορίσουν τίποτα, ούτε χωράφι ούτε παραγωγή.
Το ίδιο αύριο περιμένει και τα υπόλοιπα επαγγέλματα που αυτή την στιγμή κάνουν κοινό αγώνα με τους αγρότες.
Οι επαγγελματίες γιατροί θα γίνουν υπάλληλοι πολυκλινικών και ιδιωτικών νοσοκομείων , οι δικηγόροι θα γίνουν υπάλληλοι μεγάλων δικηγορικών γραφείων .
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα υπογράφουν συμβάσεις σκλαβιάς με 350 Ευρώ και αυτασφάλιση. Μέχρι να αρχίσει ο πραγματικός νέος μεσαίωνας όπου μετανάστες και πρόσφυγες θα είναι ακόμα φθηνότερα χέρια για το κεφάλαιο.
Το πρόβλημα είναι η πολιτική της Ε.Ε. που δέχονται ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στο δρόμο…!!!
Η λύση είναι μόνο μία η απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά της λαίλαπας που αποκαλείται Ε.Ε.
Η λύση όμως αυτή απαιτεί έναν λαό που είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί, διότι καλές οι απεργίες των 24 ωρών αλλά στην ουσία ελάχιστοι βγαίνουν μπροστά και δηλώνουν πως δεν αποδέχονται το ΧΡΕΟΣ , δεν αποδέχονται καμιά κομματική σωτηρία, δεν αποδέχονται να πληρώσουν φόρους για χρέη τραπεζών και πολιτικών ηγεσιών ,δεν δέχονται κανένα μνημόνιο.
Έχουμε φθάσει στο σημείο να δεχόμαστε τα πάντα αρκεί μην κινδυνεύσουμε με έξοδο από την Ε.Ε….!!!!!
Επιτέλους ας το αντιληφθούμε όλοι, ο αγώνας πρέπει να είναι διαρκείας με στόχο την Εθνική απελευθέρωση  από ευρωπαϊκό διευθυντήριο, ευρώ, μνημόνια και χρέη.

  1. Διαγραφή του χρέους – Άσκηση εθνικής κυριαρχίας όπως ορίζεται από το Εθνικό και το Διεθνές Δίκαιο.

  1. Εθνικό νόμισμα – Άσκηση κυρίαρχης και αδέσμευτης οικονομικής πολιτικής.

  1. Κατάργηση των μνημονίων – Ποινική δίωξη όσων τα υπέγραψαν με βάση το Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη χωρίς Νέμεση.

  1. Εθνικοποίηση των τραπεζών – Εκκαθάριση τους για την προστασία των καταθέσεων και απονομή ποινικών ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση. Διαγραφή των τοκογλυφικών χρεών των μικροδανειστών, δήμευση περιουσιακών στοιχείων και παραπομπή στη δικαιοσύνη των αρπακτικών του δημόσιου πλούτου με τα θαλασσοδάνεια.

  1. Χρηματοδότηση και προστασία της εγχώριας παραγωγής – Ο μόνος τρόπος για να μην πούμε το ψωμί ψωμάκι. Η ελληνική γη μπορεί να μας θρέψει αρκεί να μην την ξεπουλήσουμε.

  1. Εθνική εθνοσυνέλευση για την κατάρτιση Νέου Συντάγματος.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

  • ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

  • ΠΑΡΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ: ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ.

  • ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

seisaxthiablog

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Πληροφορίες

This entry was posted on Φεβρουαρίου 12, 2016 by in πολιτικά,Ελλάδα,κοινωνια.

Πλοήγηση

Advertisements

Στατιστικά

  • 2,086 hits
Αρέσει σε %d bloggers: